Heb je onlangs een lekker wijntje gedronken in bijvoorbeeld een restaurant en die wil je ook graag thuis nuttigen, maar je wilt niet meteen een grote afname doen? Dit kan bij Alles in 1 Bezorgservice. Wij hebben speciale dozen waarmee wij wijn mee kunnen versturen. In onze dozen die speciaal bestemd zijn voor verzending per post kunnen zes of twaalf flessen in.

Speciale dozen

Alles in 1 Bezorgservice beschikt over speciale flespakket dozen waarmee wij de wijn kunnen versturen. Wij hebben twee soorten dozen, namelijk: een doos waar zes flessen in kunnen en een doos waar twaalf flessen in kunnen.

Verzendkosten wijn laten bezorgen

Wil je wijn laten bezorgen door Alles in 1 Bezorgservice? Dit kan op twee manieren.

  1. Woon je in ons bezorggebied dan komt onze chauffeur het bij je brengen. Je order bedrag moet dan wel € 65,- ex btw of hoger zijn. Dan rekenen wij geen verzendkosten.

  2. Woon je buiten ons bezorggebied, dan wordt de bestelling verzekerd verzonden in een speciale wijndoos. De zending is dan makkelijk te volgen via track en tracé van TNT Post. Wanneer je niet thuis bent wordt de wijn bij de buren of omwonenden afgegeven. Voor een doos van zes flessen rekenen wij €7,25 verzendkosten en voor een doos van twaalf flessen rekenen wij € 9,- verzendkosten.

Verzending verzekerd

Als wij de bestelling verzenden ben je er van verzekerd dat de flessen heel bij je aankomen. Mocht het zijn dat er een fles stuk gaat tijdens het transport. Dan ben je automatisch verzekerd en sturen wij het kosteloos een nieuwe fles toe.

Meer informatie wijn laten bezorgen

Ben je enthousiast geworden over onze nieuwe service wijn laten bezorgen. Neem dan contact op met ons kantoor en geef je bestelling op of bestel gemakkelijk via onze webshop en je kunt snel van je favoriete wijntje genieten.