De feestdagen staan weer voor de deur en bijna elk bedrijf zet wel een kerstboom neer in het bedrijf. Vaak wordt er ook een kerstborrel voor het personeel georganiseerd op de werkvloer. Gezellig met elkaar lunchen of borrelen en het jaar goed afsluiten. Maar wat heb je allemaal nodig voor een kerstborrel te organiseren.

Drankjes

Je natje is van groot belang en het is goed om te weten wat collega's drinken. Alles in 1 Bezorgservice heeft een groot assortiment aan dranken en ons assortiment gaat verder dan de lokale supermarkt. Zo hebben wij speciale wijnen en bieren in ons assortiment, maar ook voor non-alcoholische dranken ben je bij ons aan het goed adres. Zo wij hebben speciaal bronwater en vruchtensappen die je niet snel in de supermarkt tegenkomt.

Hapjes

Bij een kerstborrel horen ook lekkere hapjes. Alles in 1 Bezorgservice werkt samen met lokale ondernemingen en kan voor je speciale hapjes laten klaar maken. Hierbij kan je denken aan een schaaltje met gevulde eitjes, maar ook schaaltjes met kaas en worst behoren tot ons assortiment. Niet alleen voor de borrelhapjes zit je bij ons goed, maar ook voor een compleet verzorgde kerstlunch zit je bij ons goed. Wij kunnen zowel (luxe) belegde broodjes bij je leveren, maar ook gewoon het brood en de vleeswaren apart, zodat je lekker kunt tafelen met je collega's.

Boodschappen laten bezorgen

Alles in 1 Bezorgservice bezorgt gratis (vanaf € 65,-) boodschappen in de omgeving van Amsterdam. Om er zeker van te zijn dan wij ook bij jou de boodschappen bezorgen raden wij u aan om onze postcode check in te vullen. Je ziet dan meteen of wij bij je leveren. Heb je vragen over het bezorgen of heb je speciale wensen? Neem dan contact op met het kantoor van Alles in 1 Bezorgservice en wij staan je graag vrijblijvend te woord.