Voor boodschappen bezorgen moet je bij Alles in 1 Boodschappen Berzorgservice zijn. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag de boodschappen aan huis of bij jouw bedrijf. Wil je een keer de boodschappen op zaterdag bezorgt hebben, bespreek dit dan met ons voor de mogelijkheden. Zorg dat je order minimaal € 65,- exclusief btw en statiegeld is en wij rekenen dan, zoals veel andere wel doen, geen bezorgkosten.

Bezorggebied

Alles in 1 Bezorgservice rijdt met meerdere bestelauto's voor boodschappen bezorgen en wij hanteren een zogenaamde eco-route. Dat wil zeggen dat wij kijken naar de verschillende klanten en delen deze dan in op een logische volgorde. Wij bezorgen de boodschappen voornamelijk in de regio 'Groot' Amsterdam, maar wij doen ook Amstelveen, Schiphol, Hoofddorp, Aalsmeer, Uithoorn en De ronde Venen aan. Wilt je de boodschappen laten bezorgen door Alles in 1, vul dan eerst de postcode bezorgcheck in en zie of wij ook in jouw plaats boodschappen bezorgen.

Assortiment van Alles in 1 Berzorgservice

Alles in 1 Boodschappen Berzorgservice heeft een groot assortiment aan boodschappen. Je bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor je dagelijkse boodschappen, zoals zuivel, brood en kant en klaar maaltijden, maar ook voor kantoorartikelen en diverse drogisterij artikelen.

Referenties

Veel particulieren en bedrijven gingen je al voor met boodschappen bezorgen door Alles in 1 Boodschappen Bezorgservice en sommige klanten lieten op onze referentie pagina hun reactie achter.

Meer informatie boodschappen bezorgen

Wil je meer informatie hebben over boodschappen bezorgen van Alles in 1, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan je graag te woord. Wil je direct bestellen? Winkel dan op je gemak door onze webshop.