Veel mensen zijn tussen kerst en oud en nieuw vrij, maar er zijn ook veel mensen die gewoon moeten werken. Deze tijd van jaar gaat gepaard met veel gezelligheid en lekkernijen, zoals de traditionele oliebollen en appelflappen. Wil jij collega's verrassen met één van deze lekkernijen? Alles in 1 Bezorgservice bezorgt tussen kerst en oud en nieuw graag de oliebollen en appelflappen graag bij jou op het werk.

Appelflappen en oliebollen laten bezorgen

In tegenstelling tot veel andere bezorgdiensten bezorgt Alles in 1 gratis je oliebollen en appelflappen. De order moet dan wel groter zijn dan € 65,- en deze kan je aanvullen met andere boodschappen die je op het werk nodig hebt. Denk hierbij groente en fruit of diverse kantoorartikelen en dranken.

In welke regio bezorgen wij?

Wilt je de oliebollen, appelflappen en de rest van je boodschappen laten bezorgen door Alles in 1 Boodschappen Bezorgservice? Wij bezorgen in onder andere Amsterdam, Amstelveen, Breukelen, De Ronde Venen, Schiphol en Uithoorn. Wilt je er zeker van zijn dat wij in jouw regio boodschappen bezorgen, doe dan de postcodecheck.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over onze appelflappen en oliebollen. Neem dan contact op met ons kantoor wij staan je graag vrijblijvend te woord.