Heb je in 2017 ook de goede voornemen om de overtollige kilo's te verliezen. Afvallen doe je niet alleen thuis door gezonder te gaan eten, lekkernijen te laten staan en te gaan sporten, maar je kunt ook afvallen op het werk. Hieronder lees je hoe dat kan.

Voeding

Het belangrijkste bij het afvallen is het aanpassen van je voedingspatroon. Eet gezonde voedingsproducten en laat ongezonde producten staan. Naast je ontbijt, lunch en avondeten neem je tussendoor een verantwoorde voeding. De motor van je lichaam moet continu aanstaan en door geen tussendoortje over te slaan gaat je lichaam niet op spaarstand waardoor je weer in gewicht aankomt.

Als tussendoortjes kan je het beste gezonde voeding tot je nemen en je kunt hier denken aan bijvoorbeeld fruit en gezonde repen, zoals Be Kind. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende blijft drinken en dan vooral water. Hierin zitten geen calorieën en denk dan hierbij aan bijvoorbeeld Earth Water

Beweging

Niet alleen gezonde voeding is belangrijk ook extra bewegen is belangrijk. Op het werk kan je dit al makkelijk doen door bijvoorbeeld de trap te nemen in plaats van de lift en haal eens extra rondje koffie voor jou en je collega's. Zo zet je al snel veel extra stappen en verbrandt je callorieën.

Boodschappen bezorgservice

Boodschappen bezorgen doet Alles in 1 Bezorgservice gratis (bestelling groter dan €65 ex btw en statiegeld) in haar bezorggebied van maandag tot en met vrijdag. Wil je weten of wij ook bij jou bezorgen, vul dan onze postcode check in. Ligt je plaats niet in ons bezorggebied, neem dan contact met ons op kantoor en wellicht kunnen we het voor je versturen met een pakkettendienst.

Meer informatie afvallen op het werk

Wil je meer informatie hebben over gezonde producten die helpen bij het afvallen op het werk of heb je vragen, neem dan contact op met ons kantoor en wij staan je graag vrijblijvend te woord.