Nieuws

Afvallen op het werk doe je met Alles in 1

Heb je in 2017 ook de goede voornemen om de overtollige kilo's te verliezen. Afvallen doe je niet alleen thuis door gezonder te gaan eten, lekkernijen te laten staan en te gaan sporten, maar je kunt ook afvallen op het werk. In dit artikel lees je hoe dat kan.

Lees meer

Appelflappen en oliebollen op het werk bezorgen?

Veel mensen zijn tussen kerst en oud en nieuw vrij, maar er zijn ook veel mensen die gewoon moeten werken. Deze tijd van jaar gaat gepaard met veel gezelligheid en lekkernijen, zoals de traditionele oliebollen en appelflappen. Wil jij collega's verrassen met één van deze lekkernijen? Alles in Bezorgservice bezorgt tussen kerst en oud en nieuw graag de oliebollen en appelflappen graag bij jou op het werk.

Lees meer

Kerstontbijt organiseren op het werk?

Wil jij een kerst ontbijt organiseren op je werk, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Bij Alles in 1 Bezorgservice vindt je al je kerst boodschappen die je nodig hebt en wij komen je boodschappen bij jou op het werk te bezorgen. 

Lees meer

Wijn laten bezorgen

Heb je onlangs een lekker wijntje gedronken in bijvoorbeeld een restaurant en die wil je ook graag thuis nuttigen, maar je wilt niet meteen een grote afname doen? Dit kan bij Alles in 1 Bezorgservice. Wij hebben speciale dozen waarmee wij wijn mee kunnen versturen. In onze dozen die speciaal bestemd zijn voor verzending per post kunnen zes of twaalf flessen in.

Lees meer

Kerstborrel op het werk organiseren?

De feestdagen staan weer voor de deur en bijna elk bedrijf zet wel een kerstboom neer in het bedrijf. Vaak wordt er ook een kerstborrel voor het personeel georganiseerd op de werkvloer. Gezellig met elkaar lunchen of borrelen en het jaar goed afsluiten. Maar wat heb je allemaal nodig voor een kerstborrel te organiseren.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren

1-5 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3